Politika kolačića

Stranica www.sanja-radin-macukat.com upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi se naziva “kolačići” u nastavku) kako bi spremili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Kolačići olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Prema zakonu Europske unije, Ramiro d.o.o. obavještava korisnike da web stranica www.ramiro.hr koristi kolačiće (Cookies) kako bi mogla osigurati najvišu kvalitetu usluge.

Kolačići su male datoteke pohranjene na vašem krajnjem uređaju. Mogu utvrditi je li u prošlosti bilo kontakta između nas i vašeg krajnjeg uređaja. Korisnik je identificiran samo kolačićima na vašem krajnjem uređaju. Osobni podaci mogu se spremiti samo u kolačiće ako ste dali svoj pristanak ili ako je to bitno zbog tehničkih razloga, npr. da biste omogućili sigurnu prijavu.

Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje i pohranu kolačića na vašem krajnjem uređaju. Međutim, također možete pogledati našu web stranicu bez kolačića. Većina preglednika automatski prihvaća kolačiće. Možete spriječiti spremanje kolačića na svoj krajnji uređaj postavljanjem preglednika da ne prihvaća kolačiće. U bilo kojem trenutku možete izbrisati kolačiće pohranjene na vašem krajnjem uređaju. Točne upute za to možete pronaći u priručniku za vaš preglednik ili krajnji uređaj.

Ako odlučite ne prihvatiti kolačiće, to može rezultirati smanjenom dostupnosti usluga na našoj web stranici.