Drage sugrađanke i sugrađani,

objavljujem svoju kandidaturu za gradonačelnicu Grada Vodica kao nezavisni kandidat.

Svjedoci smo kako razvoj našeg Grada gotovo i ne postoji, a zaostaje i za manjim sredinama u našem susjedstvu i okruženju. Koristim priliku i pozivam sve građane, a posebice mlade, na zajedničko stvaranje bolje i dostojanstvenije politike u službi javnog interesa. Ako budem izabrana za Gradonačelnicu, a vjerujem da hoću, bit ću na usluzi svima i zajedno s građanima odlučivati o svim problemima i donositi najbolja rješenja za naš Grad.

Uz potporu nezavisnih vijećnika i u suradnji s Nezavisnom listom Stipe Petrina, već četiri godine ukazujemo na probleme kako na lokalnoj tako i na županijskoj razini. Nama nisu potrebni političari forme radi, potrebni su nam operativci koji znaju detektirati, organizirati, riješiti i zatvoriti probleme ovog Grada. Želimo ostvariti Grad u kojem će građani imati osiguranu i na dohvat ruke uslugu, bez traženja zaobilaznih putova, bez korupcije, bez nepotizma i „rodijačkih veza“. Grad u kojem je svaki njegov građanin jednako važan i vrijedan.

Konačno je došlo vrijeme da uzmemo sve što nas spaja, a ne razdvaja.

Čovjek sam koji pripada onim ljudima koji smo život posvetili pravednijem društvu, u kojem bi svaki član imao što kvalitetnije obrazovanje, zdravstvo, kulturu, pravosuđe, infrastrukturu, ostvarujući prava dostojna čovjeka i života.

Iz drugh medijia:


Podijeli sadržaj

Similar Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *