Novosti

Zahvala

Zahvala

Hvala od srca svima koji ste me podržali svojim potpisima, toplim prijateljskim riječima ohrabrenja i nebrojenim dirljivim porukama. Hvala svim volonterima koji su sudjelovali u prikupljanju potpisa. Predala sam potpise za kandidaturu izbornom povjerenstvu kao…

Započeli smo skupljanje potpisa

Započeli smo skupljanje potpisa

Započeli smo skupljanje potpisa za kandidatkinju za Grad Vodice kao i za kandidate za župana dr.sc. Marka Jelića, aktualnog gradonačelnika Knina i dožupanicu Iris Ukić Kotarac, dip.iur., članicu NL Stipe Petrina. Očekujte naše volontere ovih…

Kako smo povezani s Nezavisnom listom Stipe Petrina

Kako smo povezani s Nezavisnom listom Stipe Petrina

„Model Primošten” je upravljački model kojeg je u primoštenskoj samoupravi primijenila Nezavisna lista Stipe Petrina te je tako u kratkom vremenskom roku uništenu i prezaduženu općinu učinila simbolom uspješne jedinice lokalne samouprave u Hrvatskoj i šire.

Gostovanje na TV Šibenik 17. 2. 2021.

Gostovanje na TV Šibenik 17. 2. 2021.

Obrazlažući kandidaturu, ujedno sam se osvrnula i na probleme s kojima se susrećemo gotovo više od tri desetljeća. Krajnje je vrijeme odrediti prioritete i prionuti najoptimalnijim i za građane najprihvatljivijim rješenjima.

Objava kandidature

Objava kandidature

Svjedoci smo kako razvoj našeg Grada gotovo i ne postoji, a zaostaje i za manjim sredinama u našem susjedstvu i okruženju. Koristim priliku i pozivam sve građane, a posebice mlade, na zajedničko stvaranje bolje i dostojanstvenije politike u službi javnog interesa.

Vratimo grad građanima

Nositeljica Nezavisne liste Stipe Petrina i kandidatkinja za Gradonačelnicu