Dr.sc. Marko Jelić, aktualni gradonačelnik Knina, nezavisni je kandidat za župana šibensko-kninskog, dok je Iris Ukić Kotarac kandidatkinja za njegovu zamjenicu. Kandidaturu je simbolično najavio danas, na prvi dan proljeća, podno slapa Krčić, izvora rijeke Krke.


Županija mora više, a naš tim i ja hoćemo i možemo više, i što je najvažnije znamo kako to više postići i to smo do sad dokazali! Svatko sad ima izbor oslobođen ideologije i praznih riječi, svatko od nas mijenja svijet tako što krene od sebe, važno je da ima mogućnost i slobodu izbora.

dr.sc. Marko Jelić, kandidat za župana Šibensko kninske županije

Prihvatili smo se ove počasne uloge da promijenimo županiju na bolje. Mi smo garancija da se sve ono što se radilo u našim sredinama može ostvariti i na razini županije. Naša županija ima sve pretpostavke da bude ne samo bolja, već najbolja.

Dragi građani, imate izbor i ovo je jedini izbor koji garantira da ćemo postići ravnotežu, kako u Županijskog skupštini, tako i u izvršnoj vlasti i da ćemo napokon svi biti jednaki. Želimo županiju jednakosti, pravednosti i rada.

Iris Ukić Kotarac, dipl.iur., kandidatkinja za dožupanicu

Podijeli sadržaj

Similar Posts