„Model Primošten” je upravljački model kojeg je u primoštenskoj samoupravi primijenila Nezavisna lista Stipe Petrina te je tako u kratkom vremenskom roku uništenu i prezaduženu općinu učinila simbolom uspješne jedinice lokalne samouprave u Hrvatskoj i šire.

Riječ je o upravljačkom modelu kojeg želimo imati i u Vodicama u želji da taj pozitivni model preslikamo na cijelu Hrvatsku. Vrijeme je da Primošten prestane biti pozitivni incident! Vodicama nužno treba otvorenost proračuna. Neka mudro i uspješno upravljanje u Hrvatskoj postane – pravilo!

Zato samo ciljevi i načela Nezavisne liste Stipe Petrine pružaju dosljednost i odgovornost za sve građane, ne obazirući se na političke koruptivne utjecanje interesnih skupina.

U Nezavisnoj listi Stipe Petrina prepoznali smo zjedničke ciljeve i pravce s kojima bismo i mi htjeli postići visoku razinu demokracije i upravljanja u svim segmentima zajednice. Naša četverogodišnja suradnja bila je izuzetno konstruktivna i korektna. Zato smo odučili izaći zajedno i na ove lokalne izbore.


Podijeli sadržaj

Similar Posts